Tuotteet hakusanalla tuoretta freek (3)

Sitruunaruoho

Sitruunaruoho

Sitruunaruohoksi kutsuttu yrtteillä on voimakas sitrushedelmien maku. Sitä käytetään laajasti aasialaisessa keittiössä ja lääkinnällisiin tarkoituksiin ympäri maailmaa. Sitruunaruohosta valmistettu tee ja kuiva muoto, olipa se jauhetta tai palasia, on helppo säilyttää päivittäiseen tai satunnaiseen käyttöön. Kuivassa muodossaan sitä käytetään lihan maustamiseen. Se antaa poikkeuksellista syvyyttä curryille ja pataruoille ja on erittäin suosittu aasialaisista ruoista. Sitruunaruohon käyttö siipikarjan, lihan, kalan ja äyriäisten kanssa lisää makuihin happamuutta. Afrikan maissa sitä käytetään enimmäkseen teenä. Öljyuutteita käytetään elintarvikkeiden säilöntäaineena. Puhdistus: 100 % puhdasta, koneellisesti puhdistettua, ei vieraita aineita Pakkaus: 20 kg polypropeenipusseissa tai paperipusseissa pyynnön mukaan
KALAJAUHO

KALAJAUHO

Puhtaus Kalajauho-rehut Raaka Rasva 10%Max Raaka Tuhka 18%Max Kosteus 10%Max Suola ja Hiekka 5%Max Ulkonäkö Keltainen jauhe, Kalajauhon ainutlaatuinen aromi Pakkaus 25kg / Pussi Varastointi Säilytetään viileässä ja kuivassa paikassa, vältetään suoraa auringonvaloa Säilyvyys 12 kuukautta
Murskattu persilja

Murskattu persilja

Murskattu persilja on monipuolinen yrtti, jota on käytetty roomalaisista ajoista lähtien koristeena ja makua parantavana aineena suolaisissa ruoissa. Sitä viljellään ympäri maailmaa, ja Pohjois-Afrikka sekä Lähi-itä ovat suuria prosessoijia. Persilja lisää hienovaraista aromia ja makua sekoitettuihin yrttimausteisiin, lihamarinoihin, vinaigretteihin ja kasviskeittoihin. Se täydentää munaruokia, paahdettuja vihanneksia ja yrttileipiä, ja on perusainesosa italialaisessa keittiössä. Laadun säilyttämiseksi murskattua persiljaa tulisi säilyttää tiiviisti suljetuissa astioissa, poissa valosta ja kosteudesta.